-2110B001 Hammaren

Hammaren, Hamburgsund

Byggnadsår 1990
Fastighetsbeteckning 110 Hamburgsund 17:20
Adress Hammaren, 457 45 Hamburgsund

Beskrivning fastighet:
Hyreshus. Fastigheten består av 3 byggnader med totalt 22 lägenheter. I två av byggnaderna finns tvättstuga och förråd i källaren. Soprum på gården. I hyran ingår värme, vatten, sophämtning och fiber, hushållsel tillkommer. Alla lägenheterna har egen tvättmaskin och balkong. Garage finns vid fastigheten. Plats kan hyras separat. Den här lägenheten är ljus,  ligger på första våningen och har öppen planlösning. Ledig from 1 april 2016.

Det tillkommer 59,-/månad för TV-paket Telia Lagom.

Läge:

Hammaren är ett högt beläget bostadsområde i Hamburgsund i norra Bohuslän. Från fastigheterna är det en fantastisk utsikt över Hamburgsund och Hamburgsunds kanal. Det finns möjlighet till bad och fiske inom ett närliggande område.

Om Hamburgsund

Redan på 1000-talet fanns en tingsplats för “Viken vid klippan”, som idag kallas Hornborgs slott. Idag har man byggt en vikingaby nära tingsplatsen – Hornbore by. Hamburgsund är ett levande samhälle året om även om turisttillströmningen på sommaren mångdubblar befolkningen. Kaféer och restauranger finns huvudsakligen placerade utmed kanalen med utsikt över det vackra sundet där välbevarad gammal bebyggelse trängs med sjöbodarna. Hamburgsund ligger dels på fastlandet, dels på Hamburgö. Häremellan går en linfärja som fraktar bilar och fotgängare.

Visa karta

hamburgsund-hammaren-1-110 karta

Om Bohuslän
Bohuslän – värt att upptäcka

Att leva och bo i Bohuslän innebär ständigt nya upplevelser, året om.
Från sol och bad under sommarhalvåret till stillhet och eftertanke
på vintern.

Ett varierande landskap med allt från saltstänkta klippor till lummiga
skogar ger hela tiden nya upptäckter och erfarenheter. Och det är lätt
att föreställa sig vilka möjligheter till avkoppling och fritidsaktiviteter
Bohuslän har att erbjuda.