Hamburgsund Strandvägen 23

Strandvägen 23, Hamburgsund

Byggnadsår 1988
Fastighetsbeteckning Hamburgsund 17:13
Adress Strandvägen 23, 457 45 Hamburgsund

Beskrivning fastighet:
Fastigheten består av bottenvåning och 2 våningsplan med totalt 24 lgh. Hiss finns. Alla lägenheter har egen tvättmaskin. I hyran ingår värme, vatten, sophämtning och fiber. Hushållsel tillkommer. Lägenhetsförråd och cykelrum finns i byggnad intill.

Läge:
Strandvägen ligger i Hamburgsund i norra Bohuslän. Fastigheterna ligger i ett trivsamt område med utsikt över Hamburgsunds kanal och nära till bad och fiske. Hela fastigheten Strandvägen 23-25 målades 2008.

Om Hamburgsund

Redan på 1000-talet fanns en tingsplats för “Viken vid klippan”, som idag kallas Hornborgs slott. Idag har man byggt en vikingaby nära tingsplatsen – Hornbore by. Hamburgsund är ett levande samhälle året om även om turisttillströmningen på sommaren mångdubblar befolkningen. Kaféer och restauranger finns huvudsakligen placerade utmed kanalen med utsikt över det vackra sundet där välbevarad gammal bebyggelse trängs med sjöbodarna. Hamburgsund ligger dels på fastlandet, dels på Hamburgö. Häremellan går en linfärja som fraktar bilar och fotgängare.

Visa karta
Om Bohuslän
Bohuslän – värt att upptäcka

Att leva och bo i Bohuslän innebär ständigt nya upplevelser, året om.
Från sol och bad under sommarhalvåret till stillhet och eftertanke
på vintern.

Ett varierande landskap med allt från saltstänkta klippor till lummiga
skogar ger hela tiden nya upptäckter och erfarenheter. Och det är lätt
att föreställa sig vilka möjligheter till avkoppling och fritidsaktiviteter
Bohuslän har att erbjuda.