Solgläntan 1 Lgh 5

Lägenhet

Solgläntan 1 Lgh 5

Storlek 68kvm
Antal rum
2 rok
Månadshyra  4995 kr
Typ Kallhyra

Beskrivning fastighet:
Hyreshus. Fastigheten består av 2 byggnader med ett lågbyggt servicehus med tvättstuga, cykelrum och förråd, totalt 14 lägenheter.

I hyran ingår vatten, sophämtning och fiber. Uppvärmning och hushållsel tillkommer. P-plats med motorvärmare finns vid fastigheten och p-plats kan hyras separat. Avgift 59,-/månad för TV-paket Telia Lagom tillkommer.

Ledig från 1/3-2017.

Byggnadsår 1984
Fastighetsbeteckning
Hamburgsund 3:15
Adress Solgläntan 1,
457 45 Hamburgsund

Läge:
Solgläntan är ett trivsamt område i Hamburgsund i norra Bohuslän. Husen ligger fint inbäddade i grönska och det är nära till bad och fiske.

Om Hamburgsund

Redan på 1000-talet fanns en tingsplats för “Viken vid klippan”, som idag kallas Hornborgs slott. Idag har man byggt en vikingaby nära tingsplatsen – Hornbore by. Hamburgsund är ett levande samhälle året om även om turisttillströmningen på sommaren mångdubblar befolkningen. Kaféer och restauranger finns huvudsakligen placerade utmed kanalen med utsikt över det vackra sundet där välbevarad gammal bebyggelse trängs med sjöbodarna. Hamburgsund ligger dels på fastlandet, dels på Hamburgö. Häremellan går en linfärja som fraktar bilar och fotgängare.