Storgatan 25, Ed

Storgatan 25, Ed

Byggnadsår  1929/1938
Fastighetsbeteckning 202 Dals-Ed 2:67
Adress Storgatan 25, 668 30 Ed

Beskrivning fastighet:
Hyreshus. Fastigheten består av 11 lägenheter och 2 lokaler, det är en pizzeria i en av lokalerna.

Läge:

Fastigheten ligger centralt i Ed men ändå lugnt och med närhet till Lilla Le med möjlighet till bad och fiske. Det är gångavstånd till affärer och annan service.

Om Ed
Samhället ligger vackert vid sjön Lilla Le och det finns många möjligheter till aktiviteter i området. Paddla, fiska eller ta en båttur på Dalslands kanal, ett 250 km långt sjösystem med slussar mellan sjöarna. Sjöarna är många och har fina badplatser och för den som tycker om att vandra kan man göra det i Tresticklans Nationalpark, i obruten vildmark med fina naturupplevelser. Det finns många utflyktsmål: lokala marknader, älgpark, små butiker och caféer.
Visa karta
Om Dalsland
Prins Eugen hade rätt när han för över 150 år sedan gav Dalsland benämningen: ett Sverige i miniatyr. I Dalsland finns framför allt fantastiska möjligheter till naturupplevelser i skogar och fjäll, sol och bad vid fina badplatser, båtturer på Dalslands kanal med sina pittoreska slussmiljöer. Det finns också många utflyktsmål: Akvedukten i Håverud, älgpark, små butiker och caféer.